Vender dit kamera rigtig på din iPhone?

Gaver til hende #5

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35


Så jeg tilbage med endnu mere inspiration til gaver til hende. Jeg fornemmer at mange allerede er begyndt at lave ønskelister til juleaften. Måske kan man være heldig at finde nogle af gaverne på tilbud til Black Friday, og på den måde spare lidt penge.

I år har jeg selv en del dyre ønsker, som jeg ikke forventer at få, men overvejer at give mig selv i “gave”. Jeg ønsker mig blandt andet en ring og måske et ur. Jeg har altid mest været til sølvsmykker, og er det stadig, men jeg er begyndt at gå med en del halskæder i guld, så derfor vil det være rart at have nogle matchende guldringe og et ur.

Ønskerne her kan selvfølgelig bruges hele året rundt til fx fødselsdage, jul, adventskalender, konfirmationer og andre anledninger for gaver. Jeg håber I kan bruge mit indlæg og få inspiration til egen ønskeliste eller hvad du kan give hende i gave.

Læs også: “Gaver til hende 2020“, “Gaver til hende 2019”“Gaver til hende 2018” og “Gaver til hende 2017”.

Hvis du mangler inspiration til gaver til ham, så kan du læse mit andet indlæg med gaveidéer til ham her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vender dit kamera rigtig på din iPhone?