Outfit #152 - julefarver

Har du fået købt årets julesweater

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9


1Glædelig 1. december. Jeg håber julestemningen er landet hos jer, og I har fået pyntet fint op i hjemmet til en hyggelig december måned. Jeg har fundet julestemningen frem med en masse julesweaters, som kun kan skabe ekstra juleglæde derhjemme.

Nu findes der masser af julesweaters derude, både de mega grimme, sjove, hyggelige og fine. Ligesom der findes sæt, kjoler, t-shirts og trøjer. Jeg har primært fundet de pæne, da det ligger mere naturligt til mig og min stil. Men ellers kan I tjekke Jule-sweaters.dk ud, da de har masser af julesweaters til mænd, kvinder, børn og hunde i alverdens farver og mønstre.

 

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #152 - julefarver