Det skal jeg i december

Kom i julestemning med disse julefilm

En december uden julefilm er ikke rigtig jul. Der findes efterhånden rigtig mange julefilm og flere kommer til år efter år. Men ofte er det klassikerne som vi elsker og forbinder med “rigtig jul”, da mange af dem er blevet tradition at se i juledagene. Jeg ser selv en del julefilm i december måned, da jeg elsker kærlighedsfilm, de hyggelige stunder og glade stemning.

Min yndlings julefilm må efterhånden være klassikeren The Holiday. Det er i hvert fald den jeg har set mest og nok også kunne finde på at se året rundt, da den er ret hyggelig at se. Men ellers er jeg nok mest til nogle af de nye julefilm, hvor der er opbygget en historie der strækker sig over flere film, som en mini serie.

Jeg har samlet en liste over julefilm, som du helt sikkert kommer i julestemning af. Så find den varme kakao og julegodterne frem og put dig under dynen i sofaen til en god film med familien.

♥ Love Actually

♥ The Holiday

♥ Home Alone

♥ Last Christmas

♥ The Holidate

♥ A Christmas Price

♥ Prinsessen og dobbeltgængeren

♥ Christmas Intheritance

♥ The Christmas Chronicles

♥ Bad Santa

♥ Polar ekspressen

♥ Elf

♥ Noelle – Julemandens datter

♥ Grinchen – Julen er stjålet

♥ A California Christmas

♥ The Knight Before Christmas

Hvilke julefilm skal du se i år?

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det skal jeg i december