Kom i julestemning med disse julefilm

December i billeder

December er gået utroligt hurtigt i år, så jeg næsten kan have svært ved at skelne mellem dagene. Jeg har fået afleveret min bachelorrapport, hvor den store skriveproces har gjort at jeg ikke orkede skrive mere efter jeg var færdig med dagens sider. Så nu får I lige lidt billeder fra december i et indlæg.

Jeg nåede både i Jul i Tivoli med min veninde i starten af december og med min familie til Lucia optog i Tivoli samt i Københavns kanaler. I år var det super flot med alle de lysene kajakker og fællessang.

Traditionen tro fik jeg bagt årets portion småkager. Denne gang blev det til jødekager, møllehjul og småkager med chokoladestykker i. I kan finde opskriften her, hvis I er interesseret i at lave dem til næste år eller måske bare med andre motiver.

Vi fik holdt juleaften hos min moster, hvor vi var 15 personer samlet til jul samt 3 hunde. Super hyggelig aften, som jeg laver separat indlæg om.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom i julestemning med disse julefilm