December i billeder

Juleaften 2021

I år var vi samlet hos min moster og hendes familie i Solrød. Vi endte med at være 15 personer og 3 hunde. Sidste år var vi 8, men denne jul var mine fætre og kusiner samlet. Ida (min kusine til højre) og jeg (til venstre) er begge 24 år og Laura (min yngste kusine i midten) er 20 år, så der er ikke den store aldersforskel på os. Jeg er faktisk den højeste af os, men billedet snyder, for jeg bruger tricket, hvor jeg træder lidt tilbage med benet, så vi ser lige høje ud. I livet er vi også ret meget det samme sted, med uddannelse, første job og lejlighed.

Julemaden er den klassiske med and og flæskesteg, som rigtig mange spiser juleaften. Min bror og jeg er dog ikke til julemad, så igen i år fik jeg sushi, og min bror spiste risengrød. I Ris a la manden fandt jeg igen i år mandlen. Jeg har efterhånden vundet mandelgaven rigtig mange gange, og har fundet ud af, at kunsten er at tage ris a la mande som den anden sidste, så passer det med, at jeg får mandlen og vinder mandelgaven. Jeg havde også for sjov sagt til min mor, som stod for ris a la mande og mandelgave, at hun bare kunne have skrevet mit navn på mandelgaven og fundet noget specielt til mig. Men så ved hun det til næste år, hvor jeg sikkert også vinder den. Haha.

Jeg håber I havde en dejlig jul, og kunne holde den sammen med jeres kære uden for mange Corona forhindringer. Desværre har der jo i år været rigtig mange, der har været testet positiv for Corona, og som derfor har måtte holde jul i isolation.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

December i billeder