Året der gik 2021

Færdiguddannet bachelor

Så kom dagen, som jeg har set frem til længe. Efter jeg blev færdiguddannet designteknolog søgte jeg ind på top-up uddannelsen, som er PBA i Design & Business – Communication Design & Media. I dag sammenlagt 3,5 år efter, har jeg en bachelor i kommunikation. Ærligt, den havde ingen set komme, da jeg gik i folkeskole i sin tid.

Målet om at være færdiguddannet inden jeg bliver 25 år er opnået, og jeg kan nu se frem til et helt liv ude på arbejdsmarkedet. Lige nu kigger jeg efter et spændende job indenfor marketing og kommunikation, men også efter et job, der gerne må udfordre mig lidt og give mig ansvar. Jeg har heldigvis en masse erfaring i bagagen allerede og flotte anbefalinger med på vejen. Så lige nu venter jeg på, der kommer et spændende job, som jeg kan søge. Indtil da har jeg stadig mit studiejob, der gør at økonomien løber rundt, nu hvor su’en stopper.

Og så lige en status på min bachelor. Min skriftlige bachelor omhandlede SPORTMASTER. Jeg har efterhånden skrevet en del opgaver om SPORTMASTER, da jeg tidligere har arbejdet i virksomheden. Denne gang var opgaven med et helt andet fokus, da man jo ikke må skrive om det samme emne, og risikere at få plagiat for sin egen tidligere opgave. Det ville være frygteligt! Så denne gang skrev jeg om hvordan SPORTMASTER kan adskille sig på markedet mod deres konkurrenter til deres målgruppe ved hjælp af disruption strategi. Og den problemformulering førte mig til et 10-tal i den afsluttende mundtlige eksamen, hvor jeg skulle forsvare min skriftlige bachelor.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Året der gik 2021