Forårsshop med Super Bazaar i Magasin

Bloggen fylder 7 år

I en tid hvor Instagram og Tiktok har overtaget Facebook og blogformatet, er virkeligheden blevet erstattet med hurtigere og kortere opdateringer og underholdende videoer. Som jeg også skrev i mit blogindlæg fra bloggens fødselsdag sidste år, så er det efterhånden få, der stadig blogger.

Jeg må ærlig indrømme at mit fokus ikke ligger på min blog i øjeblikket. Jeg er gået i gang med et andet større projekt, der tager mit fokus. Det er et projekt hvor der skal skrives en del og tænkes kreativt. Det betyder dog ikke, at jeg lukker bloggen ned. Jeg vil stadig opdatere bloggen, når jeg har noget på hjerte, der ikke passer ind på Instagrams format, så som længere tekster. Ligeså har jeg en del indlæg liggende på bloggen, som mange stadig læser og som stadig er brugbare, så dem skal I stadig have adgang til.

Forhåbentlig kan jeg færdiggøre mit projekt en dag og fortælle om det. Så jeg kan dele guldkorn ud om mine tanker bag projektet, men det kræver at det lykkes.

Jeg synes at outfitbilleder hører Instagram til, men at guides til forskellige oplevelser og ferier samt inspiration til gaver og shopping er nemmere at lave på en blog. Også kan det også være, at der stadig kommer en anmeldelse af serier eller lignede herinde. I skal være velkommen til at skrive, hvis der er noget bestemt I ønsker.

Jeg får stadig masser af DMs på Instagram med spørgsmål til mine KEA indlæg. I skal være velkommen til at skrive, hvis I har spørgsmål. Jeg blev færdiguddannet bachelor i januar og kan svare på de fleste spørgsmål omkring studiet.

Også vil jeg lige sige en stor tak til jer, der stadig læser mine indlæg og føler de hjælper jer og giver inspiration. Det gør mig så glad. Jeg vil slutte af med at sige – vildt nok at bloggen i dag kan fejre 7 års fødselsdag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårsshop med Super Bazaar i Magasin