Bloggen fylder 7 år

Serie anbefaling: Stories for millioner

Er du vild med medier som Instagram, Tik Tok og blogs, eller er du generelt optaget af influencer verden og hvordan den foregår? Så vil jeg anbefale dig at se den nye serie “Stories for millioner“, som ligger gratis på DR TV. Serien består af 5 afsnit på ca. 20 min hver der alle er tilgængelig nu.

Serien giver et indblik i influencer verden og den milliardindustri den er blevet. I serien følger man 3 succesfulde agenter – Christina Barré der til daglig driver Confetti cph, Pernille Lotus der har CUBE og Nina Shini der er direktør i Social Works. Man følger agenterne lukke aftaler mellem brands og influenter, samtidig med man får et indblik i at det ikke bare er tilfældige billeder, men at de er styret helt ned til mindste detalje.

Super hyggelig, menneskelig og interessant serie, men nemt kan klare på et par timer.

Jeg har været en lille del af denne verden i 7 år, hvor jeg har mødt en masse skønne og seje mennesker. Jeg har gennem tiden deltaget til mange forskellige events, besøgt PR bureauer, holdt oplæg og generelt fået en masse oplevelser og fede samarbejds med virksomheder. Christina Barré var hende der i sin tid gav mig chancen hos Bloggers Delight.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggen fylder 7 år