Serie anbefaling: Stories for millioner

Et hej igen

Hej derude! Jeg fik simpelthen lyst til at opdatere bloggen, da der er sket så meget på det seneste. Jeg er vild med Instagram og smugkigger lidt med på TikTok, når jeg keder mig eller har tid. Det fik mig til at tænke på, hvor mange billeder og videoer, der bliver delt dagligt. Det, jeg elsker ved en blog er, at man kan skrive længere tekster og dele guides, inspiration, anmeldelser og nyt om ens liv, uden det forsvinder og man hurtigt kan søge sig frem til det. Jeg kan godt lide at min blog, er blevet til mit online leksikon om mit liv. Jeg har i flere omgange googlet mig selv, fordi jeg skulle bruge en dato eller billede af noget, hvor det bare var nemmere at google sig frem til svaret, end at søge hele sin telefon igennem efter det. Det fik mig til at tænke på, at jeg stort set ikke har postet noget om mit liv i 2022 på bloggen. Om det er godt eller dårligt ved jeg ikke, men der er i hvert fald sket en masse, i det første halve år af 2022, hvilket jeg synes fortjener en plads på bloggen.

Jeg vil prøve at dele lidt igen herinde af de større ting, der er sket i mit liv de seneste par måneder, da de fylder en del i mit liv nu. Dem håber jeg, I vil tage godt i mod.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Serie anbefaling: Stories for millioner