Et hej igen

Jeg har opsagt min stilling i ONLY efter næsten 5 år

Puha – det gør næsten helt ondt at skrive og sige højt… Jeg har opsagt min stilling i ONLY Herlev efter næsten 5 år i butikken, og har haft min sidste dag i butikken i dag. ONLY var mit første rigtige job ved siden af mit studie, og blev en stor del af min identitet. Et job jeg brændte for at få, men måske fik lidt tilfældigt efter en shoppingtur, hvor jeg spurgte om de havde fået læst en af mine 5 ansøgninger – hvilket fik mig til samtale. Det, der skulle have været et studiejob i nogle år, endte med at blive mit studiejobs i næsten 5 år, da jeg fortsatte med at læse. Jeg blev ansat den 27. oktober 2017 og har opsagt min stilling pr. den 31. juli 2022.

Jeg har haft de mest fantastiske kollegaer, hvoraf mange er blevet rigtig gode veninder. Veninder som jeg ser privat og holder pigeaftener og fødselsdage med. Min chef er klart hende, jeg kommer til at savne mest. Selvom jeg stadig kommer til at se hende ofte og skrive sammen med hende, så bliver det mærkeligt ikke at kalde hende kollega og chef mere. Det samme gælder “mine piger” skolepigerne, som også har været der i mange år og stopper samtidig med mig. Vi er færdige med vores studier, og vores veje skilles med nye jobs, og en ny spændende karriere.

Læs mere: 1 år hos ONLY & 2 år hos ONLY

Det har været 5 lærerige år med stort ansvar for butikken og dens udvikling. Jeg har været med til at opstarte butikkens Instagram og Facebook med mere end 1600 post. Jeg har opdateret profilerne 2-5 gange om dagen med trends, nyheder og tilbud. Butikken er også flyttet fra førstesalen til stueetagen i centret. Den er blevet renoveret over flere omgange, hvilket har resulteret i meget larm, vandskader og konstante ændringer i butikkens opbygning. Jeg har gennem tiden hjulpet til i over 10 butikker. Udover Herlev har jeg brugt mest tid i Glostrup og Ballerup. Jeg er blevet god til at merchandise og se muligheder i butikken. Ligeså at kunne tænke selv og tage initiativ, fx i forhold til varernes placering og hvornår en varer skal sættes ned. Derudover lærer man hurtigt tøjets produktnavn, samt logiske placering i butikken, så det er nemt at huske hvor tøjet hænger. Jeg er blevet en dygtig sælger, der er udadvendt og snakker med kunderne om trends, styles, størrelser og livet. Efter 5 år kender man en del af kunderne og har set deres børn vokse fra baby til barn, når de har været med i butikken.

Læs mere:  3 år hos ONLY & 4 år hos ONLY

Jeg kunne skrive så meget om ONLY som arbejdsplads, mine kollager, min arbejdsskade for at kunne genkende alle styles på lang afstand og meget mere. Men jeg prøver at holde det kort, for ikke at gentage mig selv for meget i mine ONLY indlæg, så må I læse mine indlæg fra mine jubilæums gennem tiden. De beskriver meget godt min tid i ONLY. Også må jeg hellere prøve at stoppe med at shoppe så meget. Mit klædeskab kan nemlig ikke rumme mere efter 5 år med nye styles alle ugens hverdage, som er svære ikke at købe med hjem.

TAK for alt ONLY – vi ses som kunde næste gang!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et hej igen