Jeg har opsagt min stilling i ONLY efter næsten 5 år

Outfit #153 – gul appelsin bluse

I foråret købte jeg denne appelsin bluse, som jeg nærmest har levet i siden. Jeg er på det seneste blevet ekstra glad for farver og søde bluser. Denne bluse ligner en slå-om bluse, men er egentlig bare en bluse med to snore som man binder en sløjfe af. Jeg synes bluser og kjoler med bær og frugter, er super sommerlige og søde.

Blusen er fra ONLY og kan stadig købes i nogen ONLY butikker der har få tilbage. Jeg har været på ASOS og finde lidt fine sager med frugt og bær print. Hvis man vil følge den søde trend.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har opsagt min stilling i ONLY efter næsten 5 år