Opskrift på min 25 års talkage

Outfit #154 – lyst og enkelt

Lignede Bluse | vest | bukser | Sneakers


Min stil svinger i perioder mellem vilde farver og business sæt med lyse farver. Disse bukser er en af mine favoritter. Jeg har dem i sort, beige og lilla. Bukserne hedder Suki og fås i ONLY. Jeg har fundet dem i linket fra Pieces, da de ligner mine ret meget og de ikke er til at finde på ONLYs hjemmeside mere. En vest er efterhånden en klassiker, når vejret begynder at blive køligere samt en let bluse med mønster på ærmerne, for at give outfittet lidt spil.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på min 25 års talkage