Outfit #156 - Lyserød neo noir kjole

Min yndlingsparfume

Annonce for Douglas Beauty

Det er lang tid siden vi har snakket om beauty og dufte her på bloggen. Jeg elsker dufte og bruger parfume hver dag. Jeg kan godt lide at bruge den samme duft i længere tid ad gangen, så folk kan genkende mig på min parfume.

Jeg har fornyligt fundet ud af at Douglas Beauty har udvidet til Danmark. Douglas er et onlineparfumeri, der har alverdens af brands som Lancome, MAC, Clinique, ghd, Gucci, Max Factor og Michael Kors. De har produkter indenfor parfumer, makeup, ansigt, hår og krop samt forskellige kategorier som sommer og bæredygtighed. Det er en nem og brugervenlig side, som gør det nemt at søge mellem de over 40.000 produkter. Ved alle ordrer følger der to gratis overraskelsesprøver med. Du kan nemt oprette en huskeseddel derinde, så du kan finde alle dine favoritprodukter før du lægger dem i kurven. Jeg har allerede lagt mine yndlingsparfumer fra Michael Kors i min huskeseddel, så jeg næste gang hurtigt kan genbestille dem hos Douglas Beauty, uden at skulle lede efter dem derinde.

Mit yndlingsbrand indenfor parfumer er Michael Kors. Jeg er vild med alle Michael Kors parfumer, og har brugt en del af dem efterhånden. Min favorit duft er Wonderlust. Det er den parfume jeg får flest komplimenter for. Til min første jobsamtale spurgte min chef, om hvilken parfume jeg havde på, da hun var vild med den. Jeg har også oplevet at stå i en meget tæt kø, hvor jeg også blev spurgt ind til min parfume. Begge gange havde jeg Wonderlust på, som fås i 3 forskellige størrelser 30 ml, 50 ml og den store på 100 ml. Lige nu bruger jeg den store på 100 ml, men har også købt et Wonderlust sæt som består af en lille parfume på 30 ml og en body lotion.

Udover Michael Kors kan jeg også godt lide parfumer fra Calvin Klein og de klassiske DKNY, som er en parfume jeg ved mange har.

Hvilken parfume er din yndlings?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #156 - Lyserød neo noir kjole