Om Simone Damsfeld

Mit navn er Simone Damsfeld, jeg er 24 år gammel og bor i Storkøbenhavn. Til daglig studerer jeg Design & Business – Communication Design & Media på KEA og er pt i praktik hos Secondly, som Digital Marketings Manager. Ved siden af mit studie arbejder jeg som Sales Assistent i ONLY – snart på mit 4 år! Jeg har både været deltid, haft 25 timer, 37 timer og er nu tilbage på deltid ved siden af studiet. Jeg elsker mode, hvilket også brænder igennem her på bloggen, på mit job og valg af studie.

Jeg er færdiguddannet Designteknolog i Marketing & Communication Design og har tidligere arbejdet for SPORTMASTER i jeres marketing afdeling med CRM, E-mail og SoMe. Jeg kan godt lide at træne – specielt løb & fitness og holde den sunde livsstil. Derudover har jeg denne blog.

Om bloggen 

Bloggen har jeg haft siden april 2015, hvor jeg senere hen i 2016 blev Premium blogger. Jeg bruger bloggen som mit frirum, hvor jeg kan være kreativ og dele ud af mine tanker, oplevelser og det som interesserer mig. Jeg er vild med mode og elsker at inspirere andre. Derfor deler jeg ud af outfits, den nyeste mode og gode tilbud. Her på bloggen vil du kunne læse alt fra mode til min sunde livsstil, træning, indretning, rejser, oplevelser og mit sociale liv.

Kontakt

Ligger du inde med spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på simonedamsfeld.blog@hotmail.com.

Samarbejde

Er du interesseret i et samarbejde, så tøv ikke med at sende en mail på simonedamsfeld@looklab.dk. Her vil de søde mennesker på Bloggers Delight hjælpe med at få det bedst mulige samarbejde på benene. De hjælper angående priser, krav og videreformidling til mig.
Alle annoncer bliver skrevet og udarbejdet af mig, jeg vælger kun samarbejdes jeg kan stå indenfor og passer til min blog.