Om Simone Damsfeld

Mit navn er Simone Damsfeld, jeg er 26 år gammel og bor i Storkøbenhavn. Til daglig arbejder jeg som Markting Projektleder hos Danmarks 3. største kommercielle pensionsselskab. Jeg elsker planter og har fyldt mit hjem med flere af dem. Jeg er et kæmpe ordensmenneske og sætter utrolig højt pris på smukke omgivelser. Jeg er voksnet op med fodbold hele mit liv og har set mere end 100 kampe på Brøndby stadion. Derfor finder du mig ofte foran tv’et, når Brøndby eller herrelandsholdet spiller. Jeg løber flere gange ugentlig og skifter mellem fitness og hjemmetræning i perioder. Jeg er vild med sund mad og mine største cravings er frugt, sushi og is. Jeg hader alt der hedder pizza, burger og indeholder ost eller dressing. Nok det punkt jeg skiller mig mest ud fra mængden. Haha.

Jeg har en bachelor i Design & Business – Communication Design & Media fra KEA. Interessen for marketing og kommunikation kom efter jeg startet min blog og fandt ud af jeg elsket at skrive, samt altid har været kreativ og fundet smarte løsninger.

Om bloggen 

Bloggen har jeg haft siden april 2015, hvor jeg senere hen i 2016 blev Premium blogger. Jeg bruger bloggen som mit frirum, hvor jeg kan være kreativ og dele ud af mine tanker, oplevelser og det som interesserer mig. Jeg er vild med mode og elsker at inspirere andre. Derfor deler jeg ud af outfits, den nyeste mode og gode tilbud. Her på bloggen vil du kunne læse alt fra mode til min sunde livsstil, træning, indretning, rejser, oplevelser og mit sociale liv.

Kontakt

Ligger du inde med spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på simonedamsfeld.blog@hotmail.com.

Samarbejde

Er du interesseret i et samarbejde, så tøv ikke med at sende en mail til info@represented.dk. (Husk at skriv det er Simone Damsfeld du gerne til samarbejde med). Her vil de søde mennesker på Bloggers Delight hjælpe med at få det bedst mulige samarbejde på benene. De hjælper angående priser, krav og videreformidling til mig.
Alle annoncer bliver skrevet og udarbejdet af mig, jeg vælger kun samarbejdes jeg kan stå indenfor og passer til min blog.