Zoom-festival 2015

Kjoler og jumpsuits til festlige lejligheder

I år skal min lillebror konfirmeres + jeg skal til 2 konfirmationer. Jeg skal også holde min 18 års fødselsdag to gange, en for mine venner og en for familie og det hele sker i maj måned. Jeg har så travlt for tiden.  Jeg har det med at skulle have noget nyt tøj på til hver en lejlighed. Det er ret meget tøj. Mange af gæsterne er de samme. Jeg hader at genbruge det samme tøj til den samme gruppe af mennesker. Det har gjort at jeg har shoppede en del kjoler og jumpsuits.

Jeg har samlende nogle idéer til hvad man kan tage på til konfirmationer, fødselsdage eller bare fest.

 

Tøj 4

Links: 1. her, 2. her, 3. her, 4. her, 5. her, 6. her, 7. her, 8. her, 9. her, 10. her.

Jumpsuit nr. 6 har jeg købt, den havde jeg på til zoom-festivalen.  Jumpsuit nr. 1 har jeg lige bestilt, den gælder jeg mig til at få. 🙂 Kjole nr. 2 overvejer  jeg også at købe. Hvis jeg have pengene til det, havde jeg købt dem alle! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zoom-festival 2015