Året der gik 2015

Mit værelse

Tænkte jeg ville lave et lidt anderledes indlæg i dag. Nu har i muligheden for at se hvordan jeg bor eller rettere sagt hvordan mit værelset ser ud. Jeg bor stadig hjemme hos mor og far, som det kan ses på billederne. Mit værelse blev for ca. 4 år siden lavet om til dette teenager værelse. Min yndlingfarve var lilla og limegrøn på det tidspunkt. Så det blev mit værelse også.

Hvis jeg selv skal sige det, vil jeg beskrive mit værelse som enkelt, rent og hyggeligt.

Jeg har ikke så mange krim krams ting, som jeg kalder det. Det fik jeg ryddet op i  for mange år siden. (Det er noget værre juks at støve af.) De ting jeg har tilbage, har betydning for mig, som fx de få bamser jeg har, (som jeg har fået  af min elskede nu afdøde farmor), stearinlys (som jeg har fået af min tidligere bedste veninde, som jeg stadig ses med nogle gange), en glas-sommerfugl (mit yndlingsdyr som lille),  mit Hollywood skilt (fra min tur til USA) og ikke mindst mine skønne vaser fra Kähler (ELSKER DEM!).

På mit værelse er der tænkt over det hele, og mange af mine ting går igen, som fx. mine reoler, min sengelampe og bordlampe for ikke at sige mit skrivebord og natbord, der også er af samme glas type. Det giver en fin sammenhæng, synes jeg.

Det mest imponerende er, at der altid ser sådan ud. Der er aldrig rodet på mit værelse. Jeg er total ordensmenneske og kan ikke gå i seng, hvis tingene ikke ligger som de skal.

DSC_0400 Min elskede seng!DSC_0404 Tv hjørnet + mit klædeskab     DSC_0415 Mit store dejlige skrivebord, som jeg sidder alt for meget ved…DSC_0408Ja, jeg har et stort billede på et lærred af mig selv! (P.s min mors idé)Værelse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Året der gik 2015