Motivation til at træne

Vinterjakker

Indeholder reklame-links vinterjakker

1 |  2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Det er blevet enormt koldt udenfor, min bomberjakke er ikke længere varm nok. Sidste år ødelagde jeg lynlåsen i min højt elskede vinterjakke. Måske det er på tide at finde en ny? Jeg har en stor kærlighed for jakker, og har allerede en del i skabet. Alligevel får jeg købt mig en ny jakke hvert år. Der er ikke noget bedre end at gå i noget nyt.

I går var jeg så uheldig at kæden gik af min cykel på vej hjem fra Fitness World. Det havde jeg glemt alt om i morges. Jeg når lige at tage vinterjakke, hue, halstørklæde og vanter  på og gå ud til cyklen, hvor det går op for mig at jeg bliver nødt til at tage bilen for ikke at komme for sent. Det er jo så sindssyg koldt at bilen er helt iset til. Argh allerede bag ud i tidsplanen og så bruge 10 min. på at varme bilen og ruderne op. Vil have sommervarmen igen.

Vinteren er hyggelig med sne og varm kakao i sengen til en god film. Bare ikke når det er mega koldt og man har travlt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motivation til at træne