Vinterjakker

Hold varmen i kulden

Indeholder reklame-links Gina tricot

Hue | Halstørklæde | Vanter

Jeg har skrevet og forhåbentlig givet jer lidt inspiration om støvler og vinterjakker. Nu er det kommet til en mere hyggelige del, nemlig accessories. Jeg bruger både hue, vanter og halstørklæde, når det er koldt ellers har jeg svært ved at holde varmen i vintermånederne. Huen i sort har jeg lige købt. Den varmer dejligt omkring øerne, også er den ret sej og lidt sød med en lille fur pelskugle på toppen. Jeg har fundet et matchende sæt i flere farver, som jeg synes er rigtig fint.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinterjakker