Solskin i sneen

Studenterkjoler (under 300 kr.)

Indeholder reklame-linksstudenterkjoler-

Her | Her | Her

studenterkjoler-3

Her Her | Her

studenterkjoler-5

Her Her | Her 

Nu er der ikke mange måneder til, at os der bliver studenter i år, endelig kan kalde os studenter!  Jeg glæder mig i hvert fald helt vildt til at få huen på. Forhåbentligt bliver det en festlig sommer med venner og familie. For mig betyder tøjet en del. Jeg fandt drømme kjolen tilbage i 2015. Den var fra Gina Tricot. Nøj, hvor var jeg solgt i den. Desværre har de den ikke mere, men der er heldigvis masser af andre flotte kjoler. Jeg synes det er svært, for der er så mange muligheder. Jeg kan ikke finde ud af, om jeg vil have en helt enkel eller måske en med blonder? Heldigvis er der stadig et par måneder til den skal være købt.

Jeg har valgt at lave to indlæg med studenterkjoler. Et med budgetvenlige kjoler til under 300 kr., hvilket er dette indlæg. Det andet kommer i næste uge, hvor der er kjoler fra 300 kr. til ca. 2250 kr. Det er lidt forskelligt, hvad folk vil bruge på en kjole, som man måske kun bruger en dag. I kan i hvert fald få lidt inspiration her. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solskin i sneen