22% rabat hos NA-KD denne uge

Outfit #74 – blå velour

dsc_0449dsc_0456dsc_0470Bluse | Top | Bukser


Jeg er hoppet i mit velour sæt. Jeg er vild med disse poptrash bukser fra ONLY. Dem har jeg linket til og vist mange outfit med efterhånden. Jeg har også en del nu. Lige dem her med velour kan pifte et helt sæt op. Måske I allerede har bukser med en stribe i siden? Jeg er i hvert fald vild med det – og så passer de til min bluse. Jeg har valgt at bruge en blonde bluse indenunder. Disse billeder er taget i slutningen af marts, da sneen lige var forsvundet og det var lidt køligere. Nu ville jeg droppe blonde blusen og måske bytte de lange bukser ud med et par shorts.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

22% rabat hos NA-KD denne uge