Black Friday 2018

Gallakjoler til alle årgange

1 g: 1 | 2 | 3          2 g: 4 | 5 | 6           3 g: 7 | 8 |


 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6


Det er snart ved at være Galla tid på de forskellige uddannelser. Især på gymnasierne er der tradition for at pigerne har korte kjoler på til gallafesten i 1.g, mellem-lange kjoler på til galla i 2.g og lange kjoler på til gallafesten i 3.g. Jeg har fundet 3 forskellige kjoler, så der er noget at vælge imellem til alle årgangene. Jeg har så vidt muligt prøvet at finde nogle med farve. Lige en gallafest synes jeg ikke, skal være med for mange sorte kjoler.

Har I forresten set Ida Lanto x Nellys kjole kollektion? Det er kjolerne på det nederste billede med brun baggrund. Jeg synes de er så smukke og perfekte til en Galla fest, så dem måtte jeg have med her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black Friday 2018