Mit nytårsforsæt for 2019

Ting jeg glæder mig til i 2019

Igen i år har jeg lavet en liste med ting, som jeg ser frem til i det nye år. Jeg er sikker på at 2019 nok skal blive et sjovt og spændende år.

Færdig med skolen / Hvad så efter?
Til sommer bliver jeg færdig med min uddannelse på Kea som designteknolog i marketing og kommunikations design, hvilket jeg glæder mig til. Efter 2 år på Kea kan jeg vælge, at finde et relevant arbejde, eller tage en top up på 1,5 år mere, hvor jeg så tager en bachelor. Indtil videre er planen at tage en bachelor på Kea efter sommerferien i design og business med linjen brand design. Det kræver så lige, at jeg består optagelsesprøven.

Min plan B er at finde et fast arbejde og se hvad tiden bringer. Begge dele kunne være spændende.

Lillebror bliver student
Til sommer bliver min lillebror student. Når man tænker på, at han kun er 18 år, er det lidt vildt efter min mening. Glæder mig til at se ham få huen på og køre vogn.

Rejser
Vi har endnu ikke planlagt hvor sommerferien går hen i år, hverken med familien eller med mine venner endnu, men jeg glæder mig til at se, hvad det ender med til den tid. Sidste år skrev jeg faktisk det samme, og vi endte i New York og rundt i det østlige USA. Lidt vildt at tænke på. I kan finde indlæggende under kategorien “rejser“. Dog tror jeg at vi bliver i Europa i år.

Flytte hjemmefra
Ja, det skrev jeg også sidste år og jeg bor stadig hjemme hos de gamle. Sidste år var jeg ude og se på flere lejligheder og var også interesseret i flere af dem. Desværre er boligmarkedet så svært i København, at det er lettere sagt end gjort, at finde en lejlighed, der er til at betale som ung. Lige nu venter jeg på svar angående en andelslejlighed, men igen er vi flere interesserede, så chancen for at det bliver mig, der får lov at købe lejligheden, er ikke så stor. Jeg har dog besluttet at 2019 er året, hvor jeg skal flytte fra reden.

Bloggen
Jeg går med flere tanker omkring bloggen. Hvilken retning skal jeg gå, skal jeg lave mange indlæg eller få, hvor interesseret er folk og hvad vil I egentlig læse. Selvfølgelig har jeg en idé om det, men nogen gange kan det altså også være svært at ramme plet. Jeg kunne også godt tænke mig nogle flere spændende samarbejder, men føler at Bloggers Delight til tider står lidt i vejen, da de mest hjælper de helt store blogger i netværket. Hm.. Det må jeg tænke over, og så må vi se, hvad 2019 kan bringe på den front.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit nytårsforsæt for 2019