Mit nytårsforsæt for 2020

Ting jeg glæder mig til i år 2020

Jeg har samlet en lille lister over ting jeg glæder mig til i år 2020. Selvom det er et nyt årti vi er gået ind i, så forventer jeg ikke de helt store forandringer i min hverdag. Der er heller ikke så mange begivenheder i familien i det kommende år, så alt i alt burde der være tid til at efterleve mit nytårsforsæt om at skabe bedre balance mellem arbejde, fritid, venner og træning.

Hvad der skal ske efter sommerferien?
Planen er at søge ind på KEA på top up bachelor i Brand Design. Den linje jeg ikke kom ind på sidste sommer, da der ikke er ret mange pladser. I år håber jeg at komme ind. Hvis jeg ikke gør, så er planen at finde et fuldtidsjob indenfor marketing, hvor jeg har fået tilegnet mig mange forskellige kvalifikationer.

Ferie
Jeg håber at kunne tage på ferie med en veninde, så vi kan hygge og opleve noget nyt. Hvor ferien går hen til sommer er ikke planlagt endnu, men med to deltidsjob er det nemt nok at holde ferie, synes jeg.

Kærligheden
Nu synes jeg snart det er på tide, at jeg også finder kærligheden. Ikke bare useriøse “forhold”, men en der holder en længden. Somme tider sker ting uventet, så jeg har da lov at håbe på godt nyt på den front.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit nytårsforsæt for 2020