Bananpandekager

Hvad går jeg rundt og laver?

IMG_2226 - KopiJeg er endelig startet på grundforløb 2 og har fået helt nye fag og skema i skolen. Timerne ligger for det meste til 14:40, som egentlig er okay, – det tager bare en krig at komme hjem med bussen. Når jeg så er hjemme ender jeg næsten altid med at falde i søvn og sove indtil kl. 18, hvor jeg så tager ud og løber. Ikke det fedeste når man lige er vågnet, men det er bare det tidspunkt jeg løber bedst rent mentalt. Om aftenen er jeg begyndt at Skype en del med mine venner. Vi snakker i ca. 3 timer hver aften, og nogle dage mere – haha oh gud.

Jeg føler lidt jeg er kommet ind i en dagligdags rutine, hvor mange dage minder om hinanden. Så det godt vi også har weekend!

I denne weekend var jeg til en af mine bedste venners 19 års. Det var super hyggeligt at se alle sammen igen. Nogle af gæsterne havde jeg ikke set i lang tid, mens andre er dem jeg normalt tager i byen med. For mig er det nogle af de bedste dage, når jeg er sammen med alle mine venner.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bananpandekager