Sommerfavoritter fra Nelly

Feriehunde

Jeg har siden slutningen af uge 27 passet hunde i sommerferien. Molly  kom forrige søndag og blev hentet i går. Kiwi kom i fredags og bliver hentet på lørdag. Det var mine to mostre og deres familier, der begge har en dansk-svensk gårdhund. Molly er 7 år og Kiwi 11 år.

De to hunde har kendt hinanden siden Molly var hvalp, så de kender hinanden godt.

Molly er en kæmpe tryghedshund, der går i hælene på mig hele tiden og vil sove i sengen helt op af mig om natten. Ligeså snart jeg smutter på arbejde, går hun ind i min seng og laver huler, som hun kan putte sig i. Jeg har flere gange oplevet, at Molly bliver jaloux, hvis jeg nusser Kiwi og ikke hende, så bliver hun fornærmet og løber efter Kiwi og hen imod mig igen for at blive nusset. Lille diva hund, der vil have opmærksomheden – haha. Hun er nu meget sød og stille og rolig ellers. En rigtig hyggehund. 

Kiwi er lidt ældre og derfor mere rolig og sover i sin egen sækkestol. Kiwi kan sagtens være alene ude i haven eller gå lidt rundt i huset, uden at følge efter en. Hun synes dog det er hyggeligt at være i nærheden af mennesker, så hun smutter hurtigt tilbage og ligger ved siden af en.

Det er altid hyggeligt at have besøg af hunde, når man ikke selv har dyr. Dog må jeg indrømme, at jeg ikke er den største fan af hundehår på gulv, tøj og i sengen. Så på den front er det fint, at det er feriehunde, der skal hjem igen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerfavoritter fra Nelly