10 ting om mig

Zoom-festival 2015

10644647_10152941590108757_6228092170393129821_o

Den sidste uges tid har der været zoom-uge på landets produktionsskoler for foto og film. Vi fik 8 dage til at lave to film på 2 min og 30 sek. Emnet var i år “iscenesat”. Vi startede hele klassen med at lave en film sammen (“Det femte offer” som den hedder). Jeg var produktionsleder på den film. Til jer der ikke ved hvad en produktionsleders arbejde er, er det at holde styr på alle aftaler, holde tidsplanen og hvis noget går galt, hurtigt finde en løsning på problemet. I min klasse er vi utrolig gode til at arbejde sammen og har et fantastisk sammenhold. Det gjorde at vi hurtigt fik arbejdede sammen om at lave filmen “Det femte offer” som er en thriller. Efter et par dage valgte nogle fra klassen inklusiv mig selv at lave en film nummer to (30 Likes). Jeg var igen produktionsleder og instruktør. Vi startede sent på film, så den næsten ikke noget at komme med til festivalen. Vi blev heldigvis færdig med filmen. Vi var bare ikke helt tilfreds med den.

Torsdag:

Om aften var der gallafest, hvor alle filmene blev vist på et stort lagrede. Arrangementet blev afholdt i Brøndby, der kom folk helt fra Aarhus. I min klasse havde vores lærer valgt at vi skulle have masker på. Mest for at folk kunne genkende os som gruppe. Vi havde alle pænt tøj på, og var klar til en fed aften. Først var der alle billederne fra foto holdene. De var alle meget fine, selvfølgelig håbede vi på vores skole ville vinde priserne. Det gik rigtig godt for vores foto hold. De endte med at vinde 3 priser. Tiden var kommet til at filmene skulle vises. Filmene var rigtig gode og meget inspirerende. Skolerne fra Brøndby og Aarhus havde en stor fordel med at de har meget mere udstyr end vi andre skoler har. Det er lidt nederen, at vide på forhånd at de andre allerede har en stor chance. But anyway BEGGE VORES FILM VANDT! Det havde vi virkelig ikke regnet med. “30 Likes” vandt for bedste fortælling og “Det femte offer” vandt for bedste lyddesign. Vi var så stolte og overrasket over at vinde. Uhhh det var godt! Det skulle selvfølgelig fejres med fest om aften.

Her er et par billeder fra dagen. Masker, tøjet, fjolle billeder fra efter vi vandt. Til vores priser, meget smukke… (not). Ikke mindst billeder fra vi modtog vores priser for “30 Likes” (Bedste fortælling) og “Det femte offer” (Bedste lyddesign).

MaskerTøserPicMonkey Collage15826_10152941590138757_6629000647995764626_nIMG_0954

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting om mig