20 spørgsmål

Min weekend på godt og ondt

Uge 5Denne weekend skete der noget, jeg har prøvet et par gange før, og som virkelig kan ødelægge mig. Lige nu står jeg et sted, hvor jeg ikke ved om jeg skal gå frem eller tilbage. Jeg har ingen appetit og render rundt med følelsen af ondt i maven.

Heldigvis har jeg nogle venner, der træder til med det samme. De har prøvet noget lignende og kender min historie. Det er det bedste ved drengevenner, de siger tingene som det er, uden at bitche over folk. Jeg ved at mine venner støtter mig i det jeg gør.

Mine venner og jeg fik hurtigt arrangeret at vi skulle ud og bowle. En ting jeg ikke har gjort længe. Så jeg skulle lige i gang igen. Vi nåede i alt 3 spil, hvor jeg kom på en anden plads i dem alle. Så nederen, når man er konkurrencemenneske og hader at tabe. Senere på aftenen tog vi i biografen og så “Fitty Shades of Black”, som er en parodi  af “Fitty Shades of Grey” (som i nok godt kan regne ud).

Dagen efter skrev min tidligere bedste veninde igennem 9 år, om jeg ville med i byen. Hun kendte godt til baghistorien. Sjovt nok ender jeg altid hos hende efter de her perioder… Vi tog i byen og endte med at gå lidt frem og tilbage mellem A-bar og Tyrolia. Selv er jeg ikke meget for A-bar, da jeg ikke drikker øl og det er det eneste de har fri bar i i en time. Deres musik er heller ikke så godt og dansegulvet ligger bare dårligt. Der er heller ikke noget internet, så snap og sms’er kan ikke gå igennem. Derfor var jeg meget på Tyrolia, der har drinks så jeg også kan være med, god musik og internet. Jeg mødte en del venner som jeg ikke havde set i lang tid. Det er nok noget af det fedeste ved byen, man møder altid nogle man kender.

Dagen i dag har jeg brugt sammen med min familie. Min mor havde bagt fastelavnsboller og vores nabo kom med kage (igen). Så der blev rigtig hygget og slappet af.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 spørgsmål