Følg mig på Facebook og Instagram

Outfit #3 – Min nye jakke

I torsdags fik jeg købt denne lækre fjer jakke. Jeg har faktisk været på udkig efter sådan en jakke siden januar. Jeg har hele tiden ville have den i en grå farve, hvilket butikkerne ikke var helt enige i. Sort, hvid, grøn, rød og lyserød, var de farver butikkerne havde alle vegne. Så da jeg så denne jakke i grå, måtte jeg  bare eje den.

Jeg var i går sammen med en af mine veninder, hvor vi fik hygget os med at tage en masse billeder. Vejret var skønt, men lidt blæsende til tider, som godt kan ses i håret. 😉 Jeg glæder mig meget til at vise jer alle de fine billeder vi fik taget.

Jakken kan bruges som en forårs jakke eller til lidt finere brug.

Jakke: lignende her, Bluse: lignende her, Bukser: her, Ur: her

IMG_2046IMG_2062IMG_2060IMG_2041IMG_2040IMG_2073IMG_2072

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Følg mig på Facebook og Instagram