Outfit #13 - Outfit fra lillebrors dimission

Outfit #14 – Stranden

DSC_0314DSC_0342DSC_0273Udklip

Lidt billeder fra en meget solrig dag på stranden, hvor jeg havde min nye jumpsuit på fra H&M. Den er dejlig behagelig og sidder fint. Som i nok ved er jeg stor fan af jumpsuits om sommeren. Denne sag skal ihvertfald også med i kufferten, når jeg skal til udlandet. Forhåbentligt har jeg fået lidt farve på forhånd, ved ikke hvorfor jeg ser så bleg ud på billederne. Hm… Det var jeg ihvertfald ikke i virkeligheden, gudskelov.  I kan finde jumpsuiten her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #13 - Outfit fra lillebrors dimission