Outfit #28 - Outfit fra Bryggen

At falde i søvn i timen

♥DSC_0612

Okay, jeg havde et lidt mindre uheld i skolen. Jeg er typen der følger med i timen og laver mine ting. Jeg har brugt meget af dagen på at undervise 8. klasser i, hvordan det er at gå på en handelsskole og tage en EUD/EUX. (Jeg er elevambassadør på min skole)

Om tirsdagen har jeg heldigvis en kort dag til 13:25, hvilket er skønt, når alle ens andre dage er til kl.16 eller kl. 17…  I dansk timen skulle vi se en video på 17 min om en kvinde der fortalte om oplysningstiden. Jeg var så træt efter flere uger uden ordentlig søvn, at jeg faldt i søvn i timen. Flot Simone!…

Folk blev hel forvirret da min lærer kaldte mit og to andres navne op, for at sende os ud på gangen. Vi var alle tre faldet i søvn. Ærligt, jeg kan ikke helt lade være med at grine lidt af det. Af alle personer i min klasse, så var jeg en af dem. Til min undskyldning, så gjorde videoen heller ikke noget for at få vores opmærksomhed.

Så i aften må jeg prøve at komme lidt tidligere i seng, så det ikke sker igen. 😂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #28 - Outfit fra Bryggen