Serie anbefaling: Døde piger lyver ikke

Outfit #44 – Bodystocking

Indeholder reklame-links

Simone Damsfeld Simone Damsfeld Simone Damsfeld Simone Damsfeld Simone Damsfeld Simone Damsfeld

Lignende bodystock | Bukser | Pels | Lignede sko | Ur

 Det er blevet tid til endnu et outfit. Her er jeg iført en bodystock, som jeg også havde på til Looklabs lancering, hvis  I husker det. Jeg er vild med tøj, der kan bruges til forskellige lejligheder. Jeg har flere gange haft dette sæt på i skole og som sagt i byen, dog med et par stramme sorte jeans. Her kunne man også bruge en pelsjakke, som jeg også har taget billeder af. Jeg synes det er et fint sæt, der kan bruges til lidt af hvert. Bukserne er et hit, eftersom jeg kan se, I klikker meget ind på dem via mit link. Jeg forstår jer godt, de er lækre. Så her er endnu et outfit med dem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Serie anbefaling: Døde piger lyver ikke