Bali #4 - Kaffe, vulkan og tempelbesøg

Outfit #52 – Stribet off shoulder bluse

Indeholder reklame-linksSimone DamsfeldSimone DamsfeldSimone Damsfeld

Lignende off shoulder bluse | Nederdel

Endnu et outfit fra Bali. Denne gang klassikeren fra Neo Noir, nemlig den sorte nederdel, som jeg har vist et par gange. Den er også super fin og kan bruges til mange outfit. Min off shoulder bluse er fra ROMWE, der har en masse billigt tøj. Jeg kunne desværre ikke finde den på deres side mere, men I kan jo prøve. De har en masse tøj til billige priser. Jeg har købt tøj derfra et par gange, og det har været udmærket. Ellers har jeg fundet en der ligner fra Stylepit.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bali #4 - Kaffe, vulkan og tempelbesøg