Den populære slå-om kjole

Outfit #56 – Blå off shoulder bluse

Indeholder reklame-linksdsc_1059 dsc_0002 dsc_0006 Off shoulder bluse | Shorts

Her er endnu et outfit fra min rundrejse på Bali. Jeg havde en off shoulder bluse på i blålilla farver, med snører i ærmerne og skulderne. Den har jeg købt på Nelly.com. Af alle mine off shoulder bluser – er denne den, der sidder bedst. Den er ret løs i det og strammer ikke over skulderen, som nogle off shoulder bluser kan. Mine shorts købte jeg kort tid inden ferien. De er fra Gina Tricot, og sidder bare vildt godt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den populære slå-om kjole