Skal din blog være den næste?

Outfit #23 – Off shoulder bluse fra Neo Noir

Indeholder reklame-links IMG_3001IMG_3000 IMG_3018 IMG_2964

Shorts | Bluse

Sikke et lækkert solskins vejr vi har fået i dag. Det må gerne forsætte længe endnu. Jeg er hoppet i sommertøjet og nyder det gode vejr. Min dag bliver også brugt på lidt praktisk, så som at få gjort rent, lavet nogle lektier og træne. Har været til en vens 20 års fødselsdag i denne weekend, så jeg har fået styret mit fest-gen lidt, haha.

Her er jeg iført en off shoulder bluse fra Neo Noir, den sidder rigtig godt og er dejlig behagelig at have på. Den har et fint kryds på ryggen med en nedringet ryg. Mine short er fra Vero Moda, som jeg har været rigtig glad for, da de kan bruges til alle outfits.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal din blog være den næste?