Outfit #25 - Til de sidste sommerdage

Outfit #26 – Mønstret off shoulder bluse

IMG_3101IMG_3099IMG_3089IMG_3108

Denne off shoulder bluse har jeg gået en del med i sommerens løb. Den har været perfekt til de sene lidt køligere aftener på terrassen i Italien. Jeg bruger den tit til de dage, hvor det er lidt køligere om morgenen og senere bliver varmere. Og er den ikke fin? Jeg er selv glad for mønstret og det kommer fra en pige, der ellers ikke er så meget til mønstrer! Jeg købte den på nelly.com lige før jeg rejste på ferie. Den er desværre udsolgt nu… I kan prøve at holde øje med hjemmesiden, det kan være de får den igen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #25 - Til de sidste sommerdage