Min 20 års fødselsdag

Forårstøj

Indeholder reklame-links

gina-tricot

Her | Her | Hernelly

Her | Her | Hervero-modaHer | Her | Herpieces

Her |  Her | Heryas

Her | Her | Her

Jeg har samlet en masse lækre fund fra forskellige tøjmærker. Noget af tøjet har jeg selv lige købt eller fået i gave i anledning af min fødselsdag. De blå shorts fra Gina Tricot skal jeg have købt på min næste shoppingtur, da jeg virkelig mangler shorts. Nelly og Vero Modas bluser og toppe overvejer jeg også at få fingre i. Jeg er nemlig vild med blonder og de sommerlige farver. Alt det sorte tøj fra Vero Moda fås også i sommerfarver. Blonde bh’en fra Pieces fik jeg af mine venner i gave, som jeg havde ønsket mig. Jeg synes den er rigtig fin til lidt gennemsigtig eller nedringet tøj, og så er den jo perfekt som undertøj til en bytur. 😉 Kjolen har jeg som bluse i sort. Den havde jeg på til min fødselsdag om eftermiddagen, og fik mange komplimenter for. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er ret vild med styles fra Y.A.S. Især den hvide bluse, som jeg lige har bestilt og skal have på, når jeg bliver student. Håber I kan få lidt inspiration til jeres sommergarderobe.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min 20 års fødselsdag