Steder jeg gerne vil besøge

En snak om Valentine’s day

valentines-dayHvis jeg var i et forhold, havde jeg helt sikkert gået op i denne dag – valentines’ day, men fordi jeg er single og er helt okay med det, så har jeg lagt valentines’ day lidt på hylden.

På en måde fejrede jeg den i går. Jeg var sammen med en god veninde, som endelig er kommet hjem fra en 4 måneder lang rundrejse i udlandet. Vi var ude at spise og derefter i biografen og se Fifty Shades Free. Fordi jeg elsker kærlighedsfilm, så var jeg vild med filmen, ligesom jeg også var med de forrige film.

I dag har jeg bare været på arbejde, hvor vi i denne uge er på torvet i centret. Her har jeg stået og solgt tøj og fulgt med i at flere hundrede mænd og kvinder har købt blomster, chokolade og andre søde ting til deres kærester.

Jeg kan egentlig godt lide idéen med valentine’s day. Det er en sød dag både for kæreste par, men også for singler. Ingen siger man skal have en kæreste for at fejre dagen. Men kan også være sammen med personer, man har kære, som fx en god veninde/ ven eller ens mor/familie. Mange bruger også bare dagen på at forkæle sig selv, eller slet ikke gå op i den. Det er jo stadigvæk en amerikansk tradition, som ikke alle har taget til sig… Selvom jeg synes det er en sød tradition.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Steder jeg gerne vil besøge