Outfit #81 - Leo t-shirt

Outfit #82 – Marmor

Lignende jumpsuit | Lignende Taske | Sko


Jeg har faktisk vist denne jumpsuit før. Jeg havde den på sidste år til min translokation, da jeg blev student og skulle ud og køre vogn. Jeg elsker at klæde mig fint i tøjet. Det gør at jeg ofte får komplimenter på gaden, arbejdet og af venner. Jeg tror det ligger lidt til min personlighed, da jeg er et ret stort ordensmenneske og går meget op i mode.

Tasken købte jeg i Philadelphia samme dag som disse billeder blev taget. Jeg havde set den i en butik, som vi var inde og kigge i, kort før lukketid. Jeg havde hverken set prisen eller ret meget andet i butikken, før jeg havde forelsket mig i den. Dagen efter måtte jeg tilbage og eje den. Det var et perfekt køb, da jeg er så glad for den, både størrelsesmæssigt og design. Skoene er faktisk også nye, dem købte jeg i den eneste skobutik i Gilleleje, som nu lukker…. Hvad er det for noget….  Til gengæld har jeg også fundet dem på nettet, hvis nogle er interesseret. Man går ret godt i dem, da de er med kilehæl. Jumpsuiten er ikke til at få mere desværre, men den er ellers købt hos Noellafashion.dk.

Disse billeder blev taget i Philadelphia i den gamle bydel. Bygningen minder mig lidt om Vor frue kirke i København. Hele bygningen og fliserne omkring var af marmor – simpelthen så fint.

Bare lige en detajle: mine ben er altså ikke så blege som på billedet et – det er lyset der driller. Haha.

Der findes også mange gode skobutikker på nettet*, som tilbyder flotte sko som dem på billedet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #81 - Leo t-shirt