Outfit #84 - Gul blomstret kjole

Overgangsjakker

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9


Nu begynder efteråret rigtig at træde i kraft. Jeg elsker efteråret. Det er en dejlig tid på året, hvor naturen skifter farve. Bladene på træerne bliver gul-orange, der kommer kastanier og grankogler og alt virker lidt mere hyggeligt. Især nu hvor vi skal til at pakke os i bløde trøjer og jakker. Jeg har flere gange skrevet, at jeg har en svaghed for jakker og det kan jeg bekræfte igen i år. Jeg har allerede købt to jakker, dog først til det bliver lidt koldere udenfor. Den ene er rosa og lang i det. Den anden er kort og bordeaux og med “pelskant” i hætten. Jeg er dog stadig på udkig efter en jakke, der kan erstatte min grå elskede jakke. Det er min yndlingsjakke og har været det lige siden, jeg fik den for flere år siden. Desværre er lynlåsen gået i stykker, så den kan kun lukkes med knapper, hvilket ikke er ligeså varmt. Jeg brugte den alligevel sidste vinter, for jeg nægter bare at smide den ud. Dog håber jeg, at der en dag dukker en lignende grå jakke op. Heldigvis kan jeg skifte lidt mellem mine øvrige jakker.

Jeg har i dagens anledning fundet 9 overgangsjakker, måske også lidt over til vintersiden. Så hvis I mangler inspiration til en ny efterårsjakke, så kig med her. Hvor mange jakker har I her til efteråret/vinter? Skal lige høre, at jeg ikke er en eneste med skabet fyldt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #84 - Gul blomstret kjole