Året der gik 2018

December favoritter

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6


Først og fremmest rigtig godt nytår. Jeg håber, I kom godt ind i det nye år og fik fejret det med gode venner eller familie. Det gjorde jeg nemlig.

Selvom det er 1. januar og I måske ligger derhjemme med tømmermænd og er pænt trætte efter en lang nat, så skal I ikke snydes for december favoritter. Denne gang har jeg taget dyreprint og vide bukser med, da jeg har lagt mærke til, hvor meget det trender. Det håber jeg, det bliver ved med, da mit kædeskab er fyldt med især dyreprint efter 2018. Spændende at se, hvad 2019 byder på af trends.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Året der gik 2018