Mit nytår 2018/2019 + nytårsbord

Mit nytårsforsæt for 2019

Mit nytårsforsæt for 2019 ligger der flere ting bag, men mest af alt skal det nok være at få mere tid.
Få mere tid til at træne.
Få mere tid til vennerne.
Få mere tid til det jeg synes er sjovt, så som oplevelser.
Få mere tid til mig.

Læs også: Mit nytårsforsæt for 2018

Jeg har virkelig haft travlt i 2018. Selvom jeg kun går i skole få dage om ugen og kun med korte dage, så arbejder jeg så meget ved siden af, både med bloggen og mit job i ONLY. Selvom jeg godt kan lide det, så har jeg også brug for lige at kunne trække stikket engang i mellem. Derfor vil jeg blive bedre til at prioritere min tid.

Læs også: Mit nytår 2018 / 2019 + nytårsbord 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit nytår 2018/2019 + nytårsbord