Outfit #98 - Bagsværd sø

Februar favoritter

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6


I denne måned har den stået på lange kjoler og jeans. Vejret har været helt forårsagtigt sidst i februar måned og perfekt til lange kjoler. Butikkerne er også begyndt at få et stort udvalg af dem. Jeg har fundet kjoler med forskelligt print og mønster. På jeans fronten er vi stadig ude i bukser med vidde i form af brede ben for neden og også mommy jeans.

Jeg må dog sige at bukser med vidde ikke lige er min stil. Jeg har til gengæld gået en del med min lange leopard kjole, med en trøje ud over på de kolde dage. Det er det fede ved lange kjoler. De kan bruge som nederdele, hvis man tager en trøje ud over.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #98 - Bagsværd sø