Maj favoritter

Sjove pengegave idéer


Vi har været til flere konfirmationer i maj måned, og har lavet nogle sjove pengegaver og kort, som jeg gerne vil dele med jer. Vi kan godt lide at lave lidt sjov ud af gaverne, så til den første konfirmation havde vi lavet en æske i blå-grønne farver, hvor man kunne trække penge op af.

Gaven er lavet af en mindre æske vi købte i Søstrene Grene og pyntet med blåt og grønt papir med et blåt bånd. Inde i æsken er der et rundt papstykke og rundt om er rullet et langt stykke med 50 kr. sedler. Altså 50 kr sedler, der er sat sammen med tape, der er let at få af igen. For enden af rullen med sedler, er der en lille seddel, hvor der står hvor “Træk her” som stikker op af en smal rille øverst i låget, så det passer med at sedlerne kan komme op. Når konfirmanden så trækker i papiret, så kommer der en lang rulle med pengesedler op. Gaven kan selvfølgelig også laves med andre sedler og kan også bruges til studenterfester, fødselsdage eller andre festligheder.

Kortene er lavet som en smoking med skjorte og butterfly. Ret simpel og fin idé. Her er der klistret et hvidt kort bag på, så man kan skrive en hilsen. Man kan også vælge at skrive teksten inden i, hvis man vil. Egentligt er det bare et hvidt kort med et sort A4 papir rundt om klippet til og foldet som en smoking. Butterflyen er klippet i blåt papir.

Den anden pengegave idé er også et smoking kort, men i en større udgave med flere detaljer på. Kortet er igen lavet på samme måde med en hvid skjorte og sort smoking/blazer. Denne har fået en vest i blomstret stof med knapper, hvid krave og sort butterfly. Her er der lavet en indvendig lomme, som pengene kan puttes i. Virkelig fin gave/kort, som tager lidt tid at lave. Bag på kortet er sat et hvidt kort, som man kan skrive på.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maj favoritter