Outfit #106 - hvid sløjfe top

Jeg har fået nøglerne til min lejlighed

Endelig kom dagen den 1. august, hvor fik jeg nøglerne til min lejlighed. Det er 3 måneder siden jeg så lejligheden første gang og jeg har ikke set den i mellemtiden. Derfor var jeg meget spændt på, om jeg huskede lejligheden rigtigt og alle mine drømme om indretning nu kunne blive, som jeg gerne vil have det.

Som I måske kan fornemme på billedet, som er af stuen, så har jeg den lækreste altan øverst oppe på 2.sal med direkte udsigt over den fælles store fine have. Lejligheden er på 58 kvm som er udnyttet rigtig godt, så jeg kan få plads til alt det, jeg gerne vil.

Lejligheden lever op til mine ønsker med et stort soveværelse, så jeg kan få plads til et stort skab til alt mit tøj. Der er også et pænt badeværelse med bruseniche, så jeg ikke skal bade oven på toilettet. Lejligheden ligger rigtig godt i forhold til indkøbsmuligheder og togstation, så det er nemt at komme ind til byen.

Selvfølgelig er der lige nogle ting, der skal gøres, så som at male. Også tror jeg planen er, at få lagt nyt gulv, da det nuværende knirker meget, men nu må vi se. Der er også lige en bordplade i køkkenet, som trænger til udskiftning. Så lidt skal der ske, før jeg flytter helt hjemmefra.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #106 - hvid sløjfe top