Outfit #108 - Blå off shoulder top

August favoritter

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6


Selvom sommervejret hopper frem og tilbage for tiden, og regnen er kommet med fuldskrue, så har jeg valgt at august favoritterne bliver hyggetøj. Især nu hvor det er søndag. En dag som i dag, burde man bare blive hjemme i sengen/sofaen og se en masse film på Netflix med kaffe eller varm kakao. En rigtig hygge dag i hyggetøj. Derfor har jeg fundet de varme strikkjoler, joggingtøj og afslappet bukser og nederdele frem i dagens anledningen. Måske du trænger til noget nyt?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #108 - Blå off shoulder top