Første uge i Malaga #3 - Hyggelige byer omkring Malaga

Første nat i lejligheden

Jeg er langt om længe rykket ind i lejligheden. Jeg overtog lejligheden lige før jeg skulle på 14 dages ferie, og herefter er der så gået en måned med at sætte lejligheden i stand og finde de rigtige ting til indretningen.

I nat sov jeg så for første gang i lejligheden, da min seng som den sidste ting blev flyttet. Jeg fungerer ikke med rod eller for mange mangler omkring mig, hvilket er grunden til, at jeg først er flyttet nu. I weekenden fik jeg hængt gardiner, knager, spejle og andre ting op, hvilket virkelig har gjort en stor forskel i lejligheden.

Jeg følte endelig at jeg var klar til at flytte ind, selvom jeg jo har været i lejligheden stort set hver dag, siden jeg kom hjem fra ferie. Det har været rart at have tid til at finde de rigtige løsninger og ikke mindst at få hjælp til at få dem ført ud i livet. 

Jeg er nu flyttet ind, men mangler stadig mit nye spisebord, som først bliver leveret på fredag. Det glæder jeg mig til at se. Det samme gælder mit sofabord, som jeg lige skulle tage tiltag til at købe, fordi jeg synes det var dyrt. Til gengæld får jeg præcis det, som jeg har ønsket mig, og som kommer til at passe godt til mine øvrige møbler. Det er et rundt hvidt marmorbord med sort stel, der passer godt til stellet på mine sorte stole. Jeps, i lejligheden skal alt matche, hvilket jeg må sige er lykkes. Alt har en rød tråd, om det så gælder farver, materialer eller stil. Det giver mig ro, når det hele passer sammen. Jeg mangler dog en vigtig detajle i lejligheden. Lys! Jeg mangler at få hængt mine lamper op i stue og soveværelse, men det kommer der også snart styr på. I de andre rum har jeg spot i loftet, så helt mørkt er der nu ikke.

Alt det her flytte halløj med at skulle ud og købe ting hele tiden og bære kasser op og ned af trapperne, har også ramt mit helbred. Jeg er bange for, at jeg er ved at få influenza eller en forkølelse. Jeg nøs hele dagen i går og kunne slet ikke stoppe. Jeg tror mine forældre var ret glade for, at jeg lige valgte at flytte i går, så de ikke skulle høre på mig og være bange for at blive smittet.  

Jeg ved rigtig mange af jer gerne vil se min lejlighed og hvordan jeg bor. Især fordi jeg har delt lidt med jer under renoveringen og mine tanker. Jeg er bare ikke sikker på, at jeg vil have hele min lejlighed liggende på bloggen, så alle til enhver tid kan gå ind og se, hvordan jeg bor. På den ene side vil jeg vildt gerne vise den frem, da jeg synes jeg har fået indrettet den så fint og pænt. På den anden side, synes jeg også det er lidt privat og skræmmende at “fremmede” kan se mit hjem. Jeg går lidt med tanken om, at nøjes med at vise lidt af lejligheden frem, så jeg ikke deler det hele og på samme tid.

Hvis jeg vælger at dele lidt af min lejlighed, hvilket rum vil I så helst se?

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første uge i Malaga #3 - Hyggelige byer omkring Malaga