Outfit #110 - Blomstret kjole

Første uge i Malaga #3 – Hyggelige byer omkring Malaga

Læs også: Første uge i Malaga #1 – FerielejlighedenFørste uge i Malaga #2 – Gibraltar og Caminito del Rey

Mijas

Mijas er en af de hvide landsbyer, der ligger højt på en bjergside. Det er en super hyggelig by, hvor tingene foregår i et rolig tempo. Der er en flot udsigt og byen er kendt for de hvide huse med blå lerkrukker og æseltaxaer. Der må ikke køre biler i de stejle og snævre gader, så æsler bruges stadig til transport. Her må jeg altså sige, at jeg synes det er så forkert at se så mange æsler stå bundet fast i 35 grader og ikke kunne bevæge hovedet eller ligge ned. De står en hel dag og venter på at turister køber en taxatur på dem. Man fornemmer ikke ligefrem glæden i øjnene på dem. Dem skulle vi selvfølgelig ikke prøve.

Udover de små hyggelige gader, den dyre chokolade butik og borgen, bød Mijas også på lækker Paella, som er en af de retter, jeg elsker mest i Spanien. I Mijas er sandsynligheden for at møde danskere ret stor. Mange danskere har ferielejligheder i nærheden og kører tit forbi Mijas på vejen.

Ronda

Jeg må ærligt indrømme at selvom vi kørte 1,5 time for at komme op til Ronda, så var vi der ikke så længe. Vi havde valgt en dag, hvor der var mere end 40 grader varmt, og det eneste vi kunne tænke på, var at komme ind i skyggen og få noget koldt at drikke. Vi nåede dog at se Puente Nuevo broen med de tre høje buer, som Ronda er kendt for. Der er næsten 100 meter ned, når man står på broen og kigger ned i slugten. Ellers havde byen en fin udsigt og mange fine appelsintræer flere steder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #110 - Blomstret kjole