Når undervisningen rykker hjem

Efterårsjakker

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9


Selvom 2020 er et mærkeligt år, så er tiden gået mega hurtig. Nu er vi hoppet over til efteråret, hvor jakker er ved at være nødvendigt. I år er jordfarver og tern på højeste mode. Jeg skifter lidt i mellem mine to overgangsjakker som begge er købt i år. Den ene er en Camel/brun trendcoat der minder om jakke nr. 6, bare lidt tynder da det rigtig er en forårsjakke. Den nyeste og min anden overgangsjakke er en ternet hvid/sort skovmandsjakke i uld. Normalt er det slet ikke min stil, men jeg synes den er mega fed, at jeg allerede er ret glad for den. Der er uld i jakken, så den regner jeg med at kunne bruge længere tid end min forårsjakke der er tynder.

Skal du også have nye overgangsjakker? Så se lige dem her, der er til en hver smag.

2 kommentarer

 • Super fede jakker. Jeg er selv på udkig efter den perfekte jakke til efteråre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Damsfeld

   Mange tak Frederikke, så håber jeg du fik lidt inspiration til en ny 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når undervisningen rykker hjem