Outfit #38 - Kom vinteren i møde med en poncho

Julekjoler

Indeholder reklame-linksJulekjoler

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Julekjoler

 1 | 2 |3 | 4 | 5

Jeg plejer altid at gå fuldstændig i panik op til jul, fordi jeg simpelthen aldrig kan finde en julekjole. Jeg kan godt lide at min julekjole er afslappet og enkel. I år er jeg på forkant, for jeg har allerede købt min kjole! Jeg købte den i Vero Moda på Black Friday fra mærket Y.A.S. Jeg har fået en kærlighed for blå kjoler juleaften, og det er lige præcis hvad den er. Nu er velour jo allerhøjeste mode, så en højhalset blå enkel velour kjole bliver det. Jeg glæder mig allerede til at have den på.

Her får I lidt inspiration til årets julekjole, så I ikke kommer i panik zonen, som jeg plejer at gøre op til jul. Hvilken farve er bedst til juleaften rød eller blå?

2 kommentarer

 • Gizelle A

  Hej Simone. Jeg er helt bestemt mest til den røde farve, og vil formentlig vælge nr.3. Den er så sød og fin med flotte detaljer. Valgte en julekjole sidste juleaften fra https://julemands-kostumer.dk som jeg blev rigtig glad for, men synes dog den røde nr.3 er temmelig vidunderlig. Min kæreste fandt nogle jule leggings der matchede min julekjole, så jeg var ret flot i mit juletøj sidste jul. Valgte du selv at købe nogle julekjoler? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Damsfeld

   Hej Gizelle,
   De røde er også mest julet. Jeg endte dog ud med en blå velour kjole tilbage dengang dette indlæg blev skrevet. Sidste år valgte jeg en sort kjole med guld glimmer i. Synes det så fedt I havde matchende tøj. Det er jeg selv ret vild med. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #38 - Kom vinteren i møde med en poncho