Serie anbefaling: Good Girls

Har du fundet årets julekjole?

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9


Så er jeg klar med årets flotte julekjoler. Jeg må indrømme, at jeg ikke har fundet min egen kjole endnu, som jeg ellers plejer at gøre ret tidligt. De sidste par år, har jeg haft to julekjoler, men I år har jeg ikke rigtig haft tid, til at kigge på kjoler før nu.

Som julekjole, har jeg altid været glad for farverne rød, grøn, blå og sort. Glimmer og velour er også mine favoritter i julen. Så mon ikke min julekjole bliver lidt i den stil. Jeg overvejer nummer 9, men den minder meget om min julekjole fra sidste år. Den minder faktisk også om min sidste nytårskjole, haha. Typisk mig, at falde for kjoler, der ligner hinanden.

Har I styr på jeres tøj til juleaften?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Serie anbefaling: Good Girls